Voordelen & Opties

Voordelen & Opties

De productiviteit van de hekwerkconstructie wordt drastisch verhoogd. Tussen 200 (staalmatten/staven) tot 300 (gaas)palen per dag.

De SPEED PILER ® kan eenvoudig (in minder dan een minuut per paal) en zonder beschadiging van de palen palen door zand, klei, puin en door asfalt, beton en metselwerk heen slaan. Hoe compacter de ondergrond, hoe beter de SPEED PILER ® presteert. De machine is ook uitermate geschikt voor het afschermen van constructies over langere afstanden.

Naast het heien van palen kan de SPEED PILER ® ook gebruikt worden voor het inslaan van poortstijlen en palen (bijvoorbeeld met een diameter van 170 mm door asfalt in 3 minuten).

De slim ontworpen machine is zeer eenvoudig te bedienen en zorgt niet alleen voor extra verbeteringen op het gebied van logistiek en constructiewerk, maar ook op het gebied van de kwaliteit van het eindproduct. De gehele operatie kan ook onafhankelijk van de weersomstandigheden worden uitgevoerd onder een grote tentdoek.

De SPEED PILER ® bespaart! U bespaart niet alleen op manuren, demontagekosten (1 kuub per 100 meter hekwerk) en op afvalverwijdering, de SPEED PILER ® komt vooral de gezondheid van de hekwerkmonteur ten goede.

Specialist Hekwerken


Template aanpassen